Stressig dag...

Idag har allt gått i ett, dagen på jobbet var stressig men helt okej!!

Väl hemma tänkte jag att jag slappnar av lite innan träningen idag!! Spinning och body combat stod ju på schemat!! Så jag satte mig i soffan och slösurfade lite!! Helt plötsligt kom jag på att spinningen började kl 17.30 och inte 18.00 som jag var inställd på... Så klockan 17.00 drog jag iväg ett mess till Sara och vi bestämde oss efter många om och men för att det klart vi ska gå på spinningen!! Så det var bara att stressa ner till gymmet som en dåre!! Väl framme så kunde vi konstatera att passet var fullt... :( Men vi fick köra ett corepass med härliga Jessica istället och sen givetvis vår favvo!! Bodycombat med härliga, energigivande Alexandra!! :)

Passet idag var riktigt bra, men inte lika bra som det i tisdags!! Då var vi bara åtta tappra fighters, men gud vilken energi det var!! Är ju även helt sjukt härligt att ha en så grymt bra instruktör!!

Efter träning så stressade jag vidare hemåt med ett litet stopp på Ica!! Där hade jag stämt träff med min fina fina vän Anna!! Vi handlade lite och gick sedan hem till mig för att äta lite kvällsmat och tjöta en massa!! Så härligt att äntligen få träffas igen och bara va!!

Nu har Anna gått hem och jag kan glatt konstatera att det har varit en stressig men underbar dag på många sätt!! Nu är det dags att nana lite!! Natti natti!!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0